ILMOITTAUTUMINEN

Oulu Basketball – HBA Märsky 19.11.2020 klo 18:30
 

Ilmoittautuminen kotipeliin kausikortin lunastaneille tai ottelulipun lunastaville. Katsojamäärä on rajattu Urheilutalon kapasiteetin mukaisesti noin 50% katsomosta (noin 330 paikkaa). Ilmoittautuminen on voimassa jokaiseen pelitapahtumaan korona-ajan erityisjärjestelyiden vuoksi. Ilmoittautumistiedot poistetaan 3 vkoa pelitapahtuman jälkeen. Tietoja käytetään mahdollisten altistusten jäljittämisessä ja varautumisessa turvalliseen ottelutapahtumaan (lisäkatsomo tarvittaessa).
Huom! Ottelutapahtumassa on maskipakko.

Kausikortin haltija – ilmoittaudu tästä linkistä pelitapahtumaan. Ilmoittautuneilla kausikorttilaisilla on etuajo-oikeus pelitapahtumiin (saapuminen vähintään 10 minuuttia ennen peliä).

Ennakkolipun ostaja ( https://oulubasketball.eventiolive.fi/ ) – olet ilmoittautunut ennakkolipun oston yhteydessä, sinun ei tarvitse tehdä erillistä ilmoittautumista tapahtumaan. Ennakkolipun ostajille on varattu 100 paikkaa katsomosta.

Ottelutapahtuman ovella lipun ostaja – ilmoittaudu pelitapahtumaan ja ilmoita ottelupaikan lipunmyynnissä, että olet ilmoittautunut pelitapahtumaan. Pelkkä ilmoittautuminen ei takaa paikkaa katsomossa, joten suosittelemme kausikortin tai ennakkolipun ostamista.

Juniorijoukkueille annetut kausikortit – juniorijoukkueiden reippaille pelaajille on luovutettu kausikortit. Junioreidenkin tulee ilmoittautua tapahtumaan. Junioreiden määrää ottelutapahtumassa voidaan joutua rajoittamaan, jos kausikorttilaiset ja ennakkolipun ostaneet täyttävät katsomon. Oman joukkueet jäsenet voivat istua lähekkäinba